Leden

Ons nieuwe lokaal bevind zich, waar vroeger het oude lokaal van de petanque stond, op het sportpark "De Roosen".

We hebben voorlopig onze intrek genomen in de de Parketzaal van Neerpelt.

Op 20 augustus 2017 hielden we onze jaarlijkse barbeque, samen met arc-trap schieten was het weer een mooie en gezellige dag

Tijd voor verandering, "out with the old and in with the new".

Ons oude lokaal is ondertussen afgebroken en we hebben, in afwachting van ons nieuw lokaal, onze voorlopige intrek genomen in de parketzaal van Neerpelt, het oude zwembad van neerpelt.


Onze laatste koningen in het oude lokaal hebben we vereeuwigd op de muur.

Tijdens onze jaarlijkse kerst-schieting 2016, hebben we de lichten nog eens gedoofd, om te schieten bij kaarslicht, candle light shotting, daaraan gekoppeld,  een koppelschieting, fun gegarandeerd.  De verschillende koppels spraken op voorhand de punten af, het koppel dat het dichste bij zijn score zat won onze kersttroffee.


De winnaars van dit jaar waren Soraya Veschakelen en Lou Buckinx

Tijdens het Limburgs kampioenschap handboogschieten 2016 te Tongeren schoten de schutters van de Koninklijke Handboogmaatschappij Oude Stam Sint-Sebastiaan Neerpelt een mooi palmares bijeen. In de discipline op 25 meter drie pijlenstelsel werd Stijn Swinnen Limburgs kampioen bij de junioren en Pieter Driesen bij de heren. Op de afstand 25 meter één pijl behaalden Anita Vos, Pieter Driesen en Stijn Swinnen zilver.